El mes de setembre del 1986, i amb més de dotze anys d’experiència com a mecànic, vam decidir obrir un taller de reparació de cotxes. Primer en un local de 100m2 situat als baixos de casa nostra. Poc a poc vam anar ampliant i renovant les eines i la maquinària per estar sempre al dia per a les reparacions en vehicles d’última generació. Al cap d’uns anys vam ampliar en 50 m2 més el nostre petit taller. Tres elevadors, frenòmetre, gran quantitat de maquinària, ampliació de 1 a 5 persones a la nostra plantilla, augment de la nostra clientela habitual, etc. El nostre petit local on hi havia el taller ja no donava per més.

Era el mes d’abril de l’any 2000 quan a uns 150 metres del nostre petit local i en un edifici íntegrament dedicat a taller, inaugurarem les instal·lacions, on ara estem mantenint i reparant el vostre automòbil.

Maquinària de darrera generació (moltes d’elles úniques a la comarca) i sempre en constant renovació. Ganes de treballar i ganes d’atendre el vehicle dels nostres clients. Tot això i sobretot la confiança que ens demostren els nostres clients i amics, confiar-nos el manteniment dels seus vehicles des de fa més de 35 anys i el que ens anima a obrir cada dia les portes del taller.

Amb aquesta pagina web volem tenir-vos informats de les nostres novetats.

Gràcies a tots i totes,

JOSEP CODINA BOIX